Voor kinderen

Kinderen vinden het heel bijzonder als ze post krijgen. Elke maand, je eigen tijdschrift in de bus. Vaak wordt het ervaren als het krijgen van een cadeautje. Van ouders horen wij dat ze dat een van de grote voordelen van een abonnement vinden. POMPOEN komt gewoon, het wordt iets waar je op rekent en waar je kinderen naar kunt laten uitzien. Het feit dat het met de post komt doet kinderen gretiger grijpen naar de inhoud. En wat zeker ook van belang is: door middel van een abonnement leren Pompoenlezers hun eigen vaste figuren steeds beter kennen en daardoor steeds meer waarderen. Vanaf nu vinden ze hun favoriete vriendjes ook op www.pompoen.com. Kijk naar de nieuwe kleurplaten en spelletjes!

Dit vinden kinderen van POMPOEN:

“Beste Pompoen, wij vonden de hamster in de Pompoen zó schattig, dat we er een heleboel gemaakt hebben! Mama heeft ze uitgeknipt en wij hebben ze gekleurd. Ook het kooitje werd erg mooi.
Dank je wel Pompoen voor de leuke knutsel-ideeën!”
Groeten van Koen (4jr) en Ellen (2,5jr).

 

 

 

 

 

“De spelletjes van Pompoen vind ik het leukst, die kan ik al zelf.” Anna 3 jaar

“SamSam is mijn held, ik wil ook in zo’n ruimteschip vliegen. Hij is heel sterk terwijl hij nog maar klein is, net zo oud als ik denk ik ongeveer.” Thieme (5 jaar)