De helden van POMPOEN:

 

Beertje Bruin
beleeft samen met je kind alledaagse dingen: de eerste schooldag, een verjaardagsfeestje, het oprapen van schelpjes aan zee…
  SamSam
is een echte universele held! Uitgerust met zijn super vermogen en vergezeld van zijn trouwe SamBeer, leeft SamSam in de eindeloze ruimte, het leven van een kleuter te midden van zijn school, zijn ouders, zijn vriendjes Super Julie, Kleine Koa en Kliederik en… niet te vergeten zijn juf Agnes!
  De familie Van Haren
bestaat uit grote zus Bibi, klein broertje Sem, Eduard de eend en nog veel meer dieren, want de papa en mama van Bibi en Sem zijn allebei dierenarts.
  De familie Opstap
Kleuters hebben oog voor detail. Daarom lukt het kinderen vaak eerder om de leden van de familie Opstap te vinden dan hun ouders. Op zoek naar meneer Opstap, mevrouw Opstap en de kinderen Bart en Fleur, zien ze ook andere kleine dingen. De puzzelvraag zet ze aan om de grote tekening centimeter voor centimeter te onderzoeken en zo ontdekken ze de verschillende landen die de familie Opstap bezoekt.
ZiZo
vindt elke maand het antwoord op een kleutervraag: ‘Waarom word ik bruin in de zon?’, ‘Hoe wordt papier gemaakt?’, ‘Hoe maakt een koe melk?’.Heb jij ook een vraag voor ZiZo? Stuur hem op via dit formulier!